Daar zijn we dan!
Door: lindakuiper
Blijf op de hoogte en volg Linda
24 Mei 2012 | Suriname, Paramaribo
Daarna heb ik alvast een deel van mijn koffer uitgepakt, maar was eigenlijk ook te moe om nog wat te doen, dus naar bed gegaan om 21.00 uur lokale tijd (=2.00 uur in NL). Ik had verwacht dat ik direct in slaap zou vallen, maar dat was niet zo. Eigenlijk bijna de hele nacht korte slaapjes gehad omdat ik naar alle geluiden aan het luisteren was en naar de honden van de overburen die niet vies zijn van blaffen en huilen.
Vandaag om 10.00 uur met Bas en mama afgesproken bij mijn huis. Dat werd half 11, maar dat kwam mooi uit want de huisbaas (Stephen) kwam precies tegelijk aan. Die heeft mij nog even naar de vreemdelingenpolitie gebracht zodat ik mijn visum kon verlengen en ik mag blijven tot 16 augustus.. Daarna ook aan mama en Bas t huis laten zien en nog even naar de waterkant geweest. Daar lekker rond gelopen en mijn eerste Surinaamse maaltijd gegeten met een Parbo biertje en een Chiller (bier met lime en passievrucht).
Morgen staat de dierentuin en overmorgen een stukje varen op de rivier (en hopelijk dolfijnen zien) op het programma. Wordt weer vervolgd!
24 Mei 2012 - 00:44
Danielle:
hey Linda, klinkt goed eerst nog even wat vakantie en dan aan de slag!
ik heb inmiddels 3 daagjes erop zitten. steeds halve dagen omdat ik deze week in verschillende instellingen meekijk. Niet verkeerd om mee te beginnen:P ouderenzorg is hier veel minder goed geregeld! verder al lekker naar het strand geweest. je hebt een grote kamer die van mij is niet zo groot:p zal je verhalen blijven volgen!
24 Mei 2012 - 07:03
Mirella:
Hoi Linda,
Wat fijn dat alles zo goed gegaan is!
Je kamer ziet er mooi uit, ben benieuwd naar je huisdier( en ook naar degenen die nog gaan komen, hahaha!)
Veel plezier,
Groeten Mirella -
24 Mei 2012 - 07:05
Mirella:
Oh ja, die blikken zon en warmte komen al door, prima!
24 Mei 2012 - 07:14
Mechtelt:
Jeez lin dat klinkt goed! Ik hoop dat je nog ff zo kan blijven genieten voordat je keihard aan de slag moet;)
liefs -
24 Mei 2012 - 07:49
Stef:
Oh Lin, wat gaaf! Heel veel plezier! x -
24 Mei 2012 - 10:35
Anneke:
En met het internetbereik zit het wel goed, geloof ik. Fijn dat je iig een goed (t)huis hebt! -
24 Mei 2012 - 18:52
Laura:
Ook je kamertje ziet er prima uit. Dat gaat helemaal goed komen de komende tijd! :) -
27 Mei 2012 - 20:02
Marjanne (Max):
Fijn dat alles goed gaat en jullie het naar je zin hebben hier gaat alles prima dikke kus