Home sweet home

Blijf op de hoogte en volg Linda

30 Augustus 2012 | Nederland, Amstelveen

Na alle avonturen in Suriname, zijn we nog 9 dagen op Curacao geweest. Dat was even omschakelen. Curacao was toeristisch, allemaal mooi afgewerkt en er was strand! Daar hebben we goed gebruik van gemaakt. We hadden een auto gehuurd en hebben in Curacao lekker rondgereden. Daar hebben we een aantal mooie baaien gezien, waar we heerlijk hebben gesnorkeld. We hebben veel vissen, koraal en ook een aantal schildpadden gezien. Erg gaaf om die onder je door te zien zwemmen. Ook zijn we in de grotten van Hato geweest. Leuk om een keer van binnen te zien, alleen die vleermuizen.. Ik houd er nog steeds niet van.. Ook hebben we het Christoffelpark bezocht. We zijn de berg niet opgegaan, want we waren allebei niet helemaal fit die dag, maar we hebben wel een deel van het park met de auto bewonderd. Met name de noordkust vonden we allebei mooi. Dat is een ruige kust, waar je de golven tegen de kust aan kan zien slaan.
Verder hebben we ook met dolfijnen gezwommen. Dat was ook weer een geweldige ervaring. Ze waren een stuk gladder dan ik had gedacht. We hebben ze allebei mooie kunstjes kunnen laten doen. Helaas was het maar een half uurtje, echt genieten!
Op 24 augustus was het tijd om weer terug naar huis te vliegen. Ik had ook echt zin om weer terug naar huis te gaan. We vlogen 's nachts, maar het lukte Donny en mij niet om te slapen. Uiteindelijk ongeveer 1,5 uur slaap kunnen pakken. Wel weer veel leuke films gekeken. Op schiphol opgehaald door papa en mama, Karel, Mirella en Klaske. Erg leuk om dat eens mee te maken. Wederom een echt 'hello-goodbye'moment. Gelukkig alleen geen camera..
Ondertussen alweer helemaal gesetteld in Nederland. Vanavond voor het eerst weer volleyballen. Ik vrees voor morgenochtend..

• 30 Augustus 2012 - 14:09

Linda:

Heej naamgenoot!
    Wat een mooie tijd hebben we gehad aan de andere kant he. En zo te lezen heb je wel genoten op Curacao:)
    Over dat gesetteld zijn kan ik meepraten, zit alweer bijna in de sleur:( Maandag beginnen met mn laatste stage, wel zin in hoor, maar vanaf die dag zal suriname waarschijnlijk al helemaal decennia geleden lijken haha. Als het kon zou ik toch weer terugwillen, hoe ondenkbaar ik dat soms vond terwijl ik er zat. Het leven is daar wel lekker ongedwongen en mis het salsa zooo enorm! Hoop volgende week hier een proeflesje te pakken.
    Over een ruime week, geloof ik, komen Anita en Christa ook alweer terug. Dus over een aantal weken maar eens ff een reunietje regelen?:)
    xx Linda

• 30 Augustus 2012 - 14:56

Ella:

Ja home sweeeeeeeeet home!

• 22 April 2013 - 11:24

Mama:

Nog weer eens je prachtige reisverslag gelezen!
    Wat hebjij en wat hebben wij ook genoten van dat prachtige binnenland van Suriname.
    Net het youtube filmpje van Anaula gekeken.
    Kortom, weeeeeer even genieten!!!!!!
    Liefs die mama.

• 13 Augustus 2013 - 22:01

Gea:

Wat heerlijk om je verslagen van dat mooie land Suriname te lezen.
    Het lijkt zo ver weg aar als je de foto's weer bekijkt ook weer zo dicht bij!
    Dank nog voor je mooie verhalen!!!!
    Liefs, Gea